Noutăți

8 martie 2021

TEKEDU contractează o companie pentru prestare de servicii media/ producție video

Pentru promovarea proiectului și a scopurilor și valorilor acestuia, vor fi mediatizate 6 videouri care să scoată în evidență, prin conținuturile vizuale, forme negative din societate, precum violența pe criteriu de gen, sau cea împotriva copiilor și modalitățile prin care programul UPSHIFT poate contribui la reducerea acestora. Videourile vor reprezenta un instrument al campaniei de comunicare a proiectului.

Image
By UPSHIFT
21 Februarie 2021

Alătură-te echipei UPSHIFT în calitate de trainer!

Astfel, TEKEDU este în căutare de zece (10) mentori pentru livrarea de traininguri specializate și sesiuni de formare pe perioada bootcamp-ului din cadrul programului UPSHIFT Moldova și pentru oferirea suportului de mentorat echipelor selectate spre finanțare în perioada de incubare a proiectului.

Image
By UPSHIFT
11 februarie 2021

Devino coordonator local UPSHIFT și contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului social în țară!

Astfel, TEKEDU este în căutare a doi (2) Coordonatori Locali pentru programul UPSHIFT Moldova, unul dintre Coordonatori va avea spre în responsabilitate aria raionului Ungheni, Republica Moldova, iar cel de-al doilea - raionul Cahul, Republica Moldova.

Image
By UPSHIFT
21 ianuarie 2021

TEKEDU selecteaza consultant/ă sau companie pentru servicii de dezvoltare web

TEKEDU selectează o entitate/ sau persoană fizică pentru a realiza versiunea dinamică a paginii web, utilizând CMS (Content Management system).

Image
By UPSHIFT
21 ianuarie 2021

TEKEDU continuă să dezvolte spiritul inovației în rândul adolescenților din Moldova

În 2021, TEKEDU se alătură proiectului EVA (Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni), proiect finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNICEF și UN Women, a cărui scop este realizarea angajamentelor asumate privind egalitatea de gen și combaterea tuturor formelor de violență.

Image
By UPSHIFT
05 ianuarie 2021

TEKEDU își mărește echipa și angajează Manager de Proiect / Asistent de Proiect!

TEKEDU este partener UNICEF Moldova în cadrul proiectului EVA – promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni. În cadrul acestui proiect, TEKEDU va implementa inițiativa – Inovații sociale și abilitarea adolescenților și adolescentelor pentru combaterea tuturor formelor de violență în toate mediile.

Image
By UPSHIFT
11 decembrie 2020

Live through Art este gata să împartă tuturor arta de a crea frumosul

În această perioadă grea când COVID-19 a pus stăpânire pe tot ce ne înconjoară, când anxietatea este cuvîntul cel mai frecvent auzit și se vorbește despre excluziunea socială sporită, limitarea accesului la spațiul civic / a drepturilor de participare, închiderea școlilor / impunerea unui număr restrâns de participanți, Live through art, o echipă de tineri determinați, sunt gata să împartă tuturor arta de a crea frumosul.

Image
By UPSHIFT
5 noiembrie 2020

Echipele Ediției Digitale UPSHIFT 2020 se află la etapa de implementare a proiectelor

Au trecut două luni de la anunțarea câștigătorilor Ediției Digitale UPSHIFT 2020, iar în prezent soluțiile proiectelor se transformă în acțiuni de implementare. Fie că vorbim despre proiecte legate de domeniul tehnologiilor informaționale sau de evacuarea deșeurilor din localitate, fiecare echipă urmează întocmai planul bine pus la punct până la cele mai mici detalii. Tinerii sunt foarte entuziasmați să dea start proiectelor ca ele să fie accesibile tuturor.

Image
By UPSHIFT
VR Foundation Singerei
20 august 2020

9 din 15 echipe din cadrul Ediției Digitale UPSHIFT Moldova 2020 au câștigat finanțarea proiectelor

Pe parcursul a 4 săptămâni, participanții au învățat cum să dezvolte, să structureze un plan de afacere socială competitiv și cum să expună ideea într-un mod eficient, trecând prin domenii cheie, necesare oricărui antreprenor aflat la început de drum. În cadrul Evenimentului de Închidere a Ediției Digitale UPSHIFT Moldova 2020, echipele și-au prezentat proiectele, iar 9 din 15 echipe vor fi finanțate pentru a-și implementa ideile propuse.

Image
By UPSHIFT
VR Foundation Singerei
22 iunie 2020

HOPE Cinema a implementat în Sîngerei un proiect cinematografic

Filmul și industria cinematografică s-au dezvoltat atât de mult pe parcursul anilor, încât dacă persoana dorește să învețe despre un domeniu, o abordare, o poate face vizionând un film, fapt care le-a trezit interesul tinerilor HOPE Cinema de a implementa în orașul lor un proiect cinematografic.

Image
By UPSHIFT
VR Foundation Singerei
15 iunie 2020

La șase luni de la lansarea programului UPSHIFT Moldova, echipa VR Foundation se bucură de succese

La șase luni de la lansarea programului UPSHIFT Moldova, echipa VR Foundation se bucură de succese, dezvoltând tot mai multe idei pentru asigurarea unor oportunități de implicare pentru tinerii din Moldova.

Image
By UPSHIFT
Hope Cinemas
21 Februarie 2020

Echipele finanțate în cadrul programului UPSHIFT Moldova relatează primele rezultate

La 3 luni de la finisarea primei ediții UPSHIFT Moldova la Sîngerei, echipele finanțate bucură deja cu rezultate frumoase

UPSHIFT Moldova
By UPSHIFT
Image
01 October 2019

Participanții UPSHIFT Sîngerei dezvoltă idei de afacere socială

Al doilea weekend al programului UPSHIFT la Sîngerei a adus împreună participanții la etapa de dezvoltare a ideilor proprii. Participanții au format 5 echipe care urmează să dezvolte propriile proiecte bazate pe probleme identificate din comunitate

Image
By UPSHIFT
Image
23 September 2019

UPSHIFT Sîngerei a dat startul atelierelor

La 21 septembrie, am dat startul programului UPSHIFT Moldova la Sîngerei. Cei 31 de tineri din raionul Sîngerei vor urma 6 zile de training (în weekend) pe parcursul cărora vor dezvolta propria afacere socială care să răspundă unei probleme din comunitate

Image
By UPSHIFT
Image
11 September 2019

Aplicările pentru UPSHIFT Sîngerei sunt deschise

UPSHIFT Sîngerei a anunțat deschiderea aplicărilor la 9 septembrie. Tinerii din raionul Sîngerei, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani sunt invitați să aplice pentru sesiune de inovare socială și antreprenoriat

Image
By UPSHIFT
Image
24 August 2019

Training de formare a facilitatorilor

În perioada 22 – 23 august 2019, TEKEDU a organizat Training-ul de formare a facilitatorilor în cadrul progrmaului UPSHIFT Moldova, care va fi implementat în versiunea pilot începând cu luna septembrie la Sîngerei

Image
By UPSHIFT
Image
15 July 2019

TEKEDU semnează acorduri de colaborare la Sîngerei

La 15 iulie, TEKEDU a realizat o vizită la Sîngerei în cadrul căreia s-au semnat acordurile de colaborare pentru implementarea programului UPSHIFT în Sîngerei

Image
By UPSHIFT

News from UPSHIFT directly to your inbox

Îți vom proteja datele cu View our caracter personal
Icon For Arrow-up