Live through Art este gata să împartă tuturor arta de a crea frumosul

În această perioadă grea când COVID-19 a pus stăpânire pe tot ce ne înconjoară, când anxietatea este cuvîntul cel mai frecvent auzit și se vorbește despre excluziunea socială sporită, limitarea accesului la spațiul civic / a drepturilor de participare, închiderea școlilor / impunerea unui număr restrâns de participanți, Live through art, o echipă de tineri determinați, sunt gata să împartă tuturor arta de a crea frumosul.

Daniela
December 11, 2020
- 1 minute

Atmosfera cursurilor de desen, pictură și grafică este plină de creativitate, bucurie și relaxare, iar participanții sunt entuziasmați de rezultatele obținute și modalitatea de predare a lecțiilor.

Obiectivele cursurilor sunt:

  • stimularea imaginației, creativității și transpunerii ideilor în rezultate artistice mature;
  • asimilarea tehnicilor de utilizare a culorilor și a noțiunilor de cromatologie;
  • dezvoltarea cunoștințelor privind organizarea elementelor de limbaj plastic;
  • realizarea de obiecte decorative.

Abilitățile artistice a fiecărui cursant (15 la număr) sunt puse în valoare prin însușirea tehnicilor de desen și pictură la orele de atelier, care au o frecvență săptămânală, iar cunoștințele teoretice sunt fundamentate prin videoproiecții și prezentări PowerPoint.

Lecțiile au loc în cadrul Centrului de Tineret și Centrului de Plasament „Raza Soarelui” din Sîngerei.

După finalizarea cu succes a programului de studiu, la etapa finală (15-16 decembrie 2020) se va organiza o expoziție cu lucrările tuturor participanților, iar pe 19 decembrie 2020, va avea loc o masă rotundă cu toți participanții, unde vor fi invitate 2 tinere din Chișinău care practică pictura pe textile.


chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram