Înscrie-te la UPSHIFT Moldova și găsește soluții antreprenoriale pentru probleme sociale!
Începând cu 1 aprilie, programul UPSHIFT Moldova 2022 lansează perioada de aplicări. UPSHIFT Moldova este la cea de-a patra ediție, este destinat, în premieră, tinerilor din întreaga țară și încurajează dezvoltarea unei game largi de proiecte sociale, în acest an având prioritate conceptele care ar putea susține gestionarea crizei refugiaților pe teritoriul țării.

UPSHIFT este un program care oferă training și mentorat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani în domenii precum scrierea și managementul de proiect, comunicare, leadership și antreprenoriat. Odată înscris la proiect, poți forma echipe alături de alți tineri și vei identifica, cu susținerea mentorilor, soluții sub formă de proiecte pentru problemele din comunitatea din care provii. Cele mai bune proiecte vor beneficia de finanțare din partea partenerilor proiectului, iar echipele de proiect vor fi susținute în implementarea acestora.
UPSHIFT 2022 va include 4 weekend-uri bootcamp cu training-uri și ateliere, desfășurate în format fizic în cele trei centre de training din țară, la Chișinău, Cahul și Bălți în perioada 7- 29 mai. Bootcamp-ul, zis și tabăra UPSHIFT, va fi urmat și de un program de mentorat cu durata de 6 luni pentru cele 10 echipe câștigătoare, printre care poți fi chiar tu! Participarea la proiect este absolut gratuită, și îți oferă oportunitatea de a învăța de la o echipă profesionistă de mentori, de a-ți dezvolta abilitățile de participare socială, dar și competențele profesionale.
În acest an, UPSHIFT este organizat cu susținerea financiară oferită de către UNICEF Moldova și implementat cu în parteneriat cu Ministerul Educației şi Cercetării.
Aplicările pentru UPSHIFT Moldova 2021 sunt deschise pentru tineri cu vârste între 14 și 24 de ani din raioanele Cahul și Ungheni iar tu și prietenii tăi puteți deveni participanți.
Completează formularul de înregistrare până pe data de 24 Aprilie 2022 și devino membru a comunității UPSHIFT Moldova.
Aplică aici
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram