HOPE Cinema a implementat în Sîngerei un proiect cinematografic

Această sferă s-a dezvoltat atât de mult pe parcursul anilor, încât dacă persoana dorește să învețe despre un domeniu, o abordare, o poate face vizionând un film, fapt care le-a trezit interesul tinerilor HOPE Cinema de a implementa în orașul lor un proiect cinematografic.

Echipa este formată din Cenușă Cătălin, Borș Alina, Isac Diana, Cibanu Alexandru și Dorojneac Adela.

Idea de a crea HOPE Cinema „a început printr-o simplă postare pe Facebook, unde adolescenții erau invitați să participe în cadrul proiectului Upshift. Curioși și dornici de a schimba ceva în comunitatea noastră, am aplicat pentru acest program și totul a decurs mai bine decât mi-am imaginat, mi-am făcut priteni și am reușit să ne facem auziți, fiind cea mai importantă realizare. Aici, la Upshift Moldova mi-am dezvoltat personalitatea și anume: mi-am învis frica de a vorbi în fața publicului larg, am aflat cum să găsim problemele din localitate / cum să găsim soluții și am învățat să lucrăm în echipă. Ideea de a crea o sală de cinema a apărut pe parcursul programului, considerând faptul că tinerii nu sunt activi în societate, deoarece nu au activității interesante și pe placul lor. Am decis să investim banii în acest proiect, obținând finanțare în sumă de 25 mii lei. Proiectul nostru este destinat tinerilor dornici de relaxare și de a privi interactive și filme educative, precum și să își facă prietenii noi, întrucât toți cei prezenți au interese comune. Deschiderea acestei săli de cinema este un succes pentru întreaga comunitate, iar pentru viitor ne propunem modernizarea acestei săli, pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută și relaxantă.”

Echipa Sîngerei Cinema vă invită să aplicați la acest proiect, pentru că „Upshift îți oferă nu doar noi oportunități, dar și experiențe de neuitat, noi prieteni și te învață cum să dai aripi ideilor tale punându-le în aplicare. Dragi Tineri, implicați-vă, fiți activi, căci de noi depinde viitorul!!!”

În acest an, programul UPSHIFT Moldova organizează o ediție digitală și invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani din Republica Moldova să se înregistreze împreună cu prietenii și colegii, completând formularul.


Daniela
June 22, 2020
- 2 minutes
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram