Cunoaște-o pe Loredana Lazări!

Datorită participării la UPSHIFT și suportului financiar obținut în calitate de câștigătoare, tânăra de 16 ani, originară din raionul Ialoveni a implementat inițiativa "Îmbunătățirea activităților în Azilul Republican pentru invalizi și pensionari". Alături de Loreta Ceban și Beatrice Ceban, au avut ca scop menținerea activității fizice și morale a bătrânilor și renovarea azilului. 

Loredana povestește că până a afla despre UPSHIFT nu avea în plan să înceapă un start-up sau sa implementeze un proiect, însă în cadrul programului a descoperit că ar fi interesată de acest lucru, planificând să se dezvolte în acesta direcție, care o pasionează, de rând cu pictura și muzica.

Tânăra mărturisește că pentru ea  "proiectul UPSHIFT a fost o experiență necesară în dezvoltarea mea pe plan social, dar și intelectual deoarece am învățat cum să lansez un start-up. De asemenea, în perioada participării eram activă și eram motivată să fiu productivă."

La aproape un an de la ediția digitală UPSHIFT 2020, Loredana spune că este mulțumită de rezultatele pe care le primit în timpul proiectului și recunoaște că au fost chiar mai bune decât se aștepta. Mai mult, câștigătoarea noastră ne spune că îi va fi mult mai ușor să participe la alte proiecte similare datorită echipei UPSHIFT Moldova!

Reamintim, ca în calitate de câștigători ai ediție digitale UPSHIFT 2020 Echipa proiectului "Îmbunătățirea activităților în Azilul Republican pentru invalizi și pensionari" a obținut finanțare de tip seed. 


Daniela
May 12, 2021
- 2 minutes
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram