Reading:
Resures

Resurse UPSHIFT Ediția digitală


UPSHIFT Ediția digitală

UPSHIFT ediția digitală este primul program UPSHIFT organizat online în Moldova. În 2019, UPSHIFT a implementat prima ediția a programului de inovare socială la Sîngerei. 6 idei de afaceri sociale au obținut suport tehnic și finanțare în suma totală de 108,000 MDL. Poți afla mai multe detalii, aici: UPSHIFT Singerei

De ce Ediție digitală?

Din cauza răspândirii Covid-19, toate instituțiile de învățământ sau organizații care oferă oportunități educaționale sunt determinate să utilizeze platforme online pentru a putea în continuare oferi oportunități de învățare.

Ediția digitală îți va oferi ocazia să participi la atelierele de lucru UPSHIFT în confortul casei tale. Obiectivul nostru este să îți oferim oportunitatea să înveți fără să conteze locația ta.O echipă de mentori cu experiență te vor ajuta să îți formezi o echipă, să creezi un produs social și să prezinți ideea ta astfel încât să poți obține finanțare.

Cum pot aplica?

Pentru a putea participa, trebuie să întrunești câteva criterii:

  • Să fii parte din grupul țintă: Dacă ești adolescent/ă din Republica Moldova cu vârsta cuprinsă între 14 și 24, poți aplica.
  • Aplicare: Pentru a putea participa, trebuie să completezi formularul de înregistrare până la 28 iunie 2020. Poți aplica individual, mai tarziu vei forma o echipă cu alți tineri preocupați de aceeași problematică. Îți recomandăm să încurajezi colegii și prietenii tăi să aplice, îți va fi mai ușor să formezi o echipă. Pentru înregistrare accesează: UPSHIFT Ediția digitală
  • Participă la atelierele de lucru și sesiunile din cadrul UPSHIFT ediția digitală:Pentru a putea să dezvolți o idee de afacere social împreună cu echipa ta și pentru a fi pregătiți să prezentați ideea voastră în fața unui juriu, trebuie să participi la sesiunile online și la atelierele de lucru organizate de UPSHIFT.