UPSHIFT 2023

Înscrie-te la UPSHIFT Moldova și găsește soluții antreprenoriale pentru probleme sociale! Completează formularul de înregistrare până pe data de 12 februarie 2023  și devino membru al comunității UPSHIFT Moldova.
Aplică

Despre Program

În Moldova programul UPSHIFT este implementat de către TEKEDU, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, cu suportul financiar din partea UNICEF Moldova.
00
Tineri au participat
00
Proiecte finanțate
00
Beneficiari direcți
00
Suma totală finanțată în MDL

Proiectele noastre

UPSHIFT ajută tinerii și adolescenții să găsească soluții antreprenoriale pentru probleme sociale și să devină agenți ai schimbării în comunitățile lor.
Despre UPSHIFT

Ce este UPSHIFT?

UPSHIFT este un program de inovare socială dedicat tinerilor, care le oferă competențe și training în domeniul implementării de proiecte și a antreprenorialului social, și le oferă susținere, inclusiv financiară pentru implementarea ideilor dezvoltate în cadrul programului.

Cum mă pot înscrie pentru participarea la programul UPSHIFT?

Înscrierile pentru programul UPSHIFT se pot face accesând formular disponibil la butonul ”Aplică” de pe site-ul proiectului sau accesând link-ul disponibil pe rețele de socializare ale programului, însă doar în perioada pre-anunțată pentru înscrieri pentru fiecare ediție UPSHIFT.

Cine poate participa la programul UPSHIFT?

La programul UPSHIFT poarte participa orice tânăr sau adolescent cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani din Republica Moldova.

Ce presupune participarea la UPSHIFT?

La UPSHIFT poate participa orice tânăr sau adolescent cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani din Republica Moldova. În etapa de bootcamp, tinerii vor identifica o problemă socială din comunitățile lor și vor dezvolta soluții pentru acesta, prin intermediul unui proiect. Cele mai bune proiecte/afaceri sociale ale unei ediții sunt primesc finanțare pentru implementare, iar tinerii sunt susținuți și asistați de mentori în primele etape de implementare a proiectului.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram